Szakmai és cuki tartalmak a Facebookon és az Instán!❤ 

Kövess minket, és ne maradj le semmiről!:-)
Szakmai és cuki tartalmak mindenütt!
  /  Foglalkozásaink
maszatvilag, alkotás, kreatív, baba, mama, kapcsolat, foglalkozás
maszatvilág, foglalkozás, baba, mama
MaszatVilág, baba-mama, foglalkozás, kreatív, alkotás

KÖSZÖNTÜNK TITEKET!

MASZATNYUSZI BIRODALMÁBAN

Mire ezt az oldalt végigolvasod, pontosan tudni fogod, hogy nektek való-e a MaszatVilág. Én nagyon bízom benne, hogy igen.  Hiszek abban, hogy sokkal könnyebb szeretetteljes kapcsolódást és gyermekkort biztosítani, mint annak a hiányát felnőttkorban megélni. Így foglalható össze a MaszatVilág mögött rejlő filozófia. Már lehet, hogy el is kezdted érezni, hogy te is ide tartozol.  Célunk, hogy a babák és mamáik olyan foglalkozáson vehessenek részt, ahol kötetlenül jól érezhetik magukat. Ahol nem kell szerepet játszani, ahol egy kis megnyugvást találhatnak, miközben észrevétlenül ügyesednek és fejlődnek a készségeik, és a kapcsolatuk is tovább mélyülhet. Na de nézzük a részleteket!

 

 

  Az 50 perces MaszatVilág foglalkozások 3 részből állnak:

  1. RÁHANGOLÓDÁS – mondókázás, éneklés, közös és hangulatteremtő, kapcsolaterősítő ölbeli játékok, ujjszámolás

  2. ALKOTÁS – kizárólag bababarát eszközök és alapanyagok felhasználásával, a korosztály igényeit  maximálisan figyelembe véve, minden héten új témakört dolgozunk fel

  3. LEVEZETÉS – fejlesztő játékok, játék a színes ejtőernyővel, szabad játék és egymással való játékos ismerkedés

Nektek való?  

✅ Foglalkozásaink kis létszámú csoportokban zajlanak, így szeretetteljes és biztonságos lehetőséget és környezetet tudunk teremteni a babák számára a szocializációra.

✅ Olyan szakember „keze alatt” kapcsolódhattok ki, aki közben folyamatosan figyel rátok, és segít ha elakadnátok.

✅ Olyan technikákat tanulhattok, amelyeket azután bármikor és bárhol alkalmazhattok.

✅ Szuper közösségnek lehettek a részei. Nálunk már számos hosszan tartó baba- és mamabarátság született.

✅ A bérlettel rendelkező rendszeres látogatóinknak VIP MaszatVilág csoportunkban folyamatosan otthon is felhasználható, praktikus, fejlesztő-és unaloműző tippeket adunk az otthoni alkotáshoz.

✅ Ha úgy érzed, hogy nektek való, akkor kattints ide, és nézd meg a helyszíneinket. 🙂

Mit gondolnak rólunk az anyukák?

"Kééépzeld Zsófi! Ma Erik a homokozóban kb 15 percen keresztül a sárral dagonyázott!!! SOSE csinált ilyet, tudod, koszos kéz szindróma tegnap meg ugye festett... rá se ismerek a kismanómra!!! De tudom hogy amiatt változott meg a "maszatokhoz" való hozzáállása mert járunk hozzad!! És én ennek borzasztóan örülök ám Szóval köszönöm "
Maszatvilág, baba, mama, foglalkozás, kreatív, alkotás, fejlesztés
Júlia
2. kerületi anyuka
"Kedves Zsófi! A foglalkozások nagyon jók! Én ugyan még nem voltam részese, de a férjem (Kornél) napokig beszél róla, Dóri meg szinte mindennap büszkén mutatja az elkészített munkáit (most a hőlégballont, 3 hét ezelőttről meg a papír kutyust). Jó látni a képeken, hogy ezek a kis emberkék (gyerekek) milyen komolyan végzik dolgukat! Tetszik az is, ahogy egy ötletes témát kiválasztasz és arra építesz egy foglalkozást! A foglalkozáson belül pedig a részletekre is gondolsz. Köszönjük a sok élményt!!"
Maszatvilág, baba, mama, foglalkozás, kreatív, alkotás, fejlesztés
Krisztina
újpesti anyuka

Már követsz minket? Csak egy kattintás, és többé semmiről sem maradsz le!

... És végül a MMM...amely miatt mások vagyunk!

MERT

Értetek csináljuk. Nekünk az a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Ezért olyan helyszíneket választunk, ahol ez biztosítható, és olyan méretű csoportokban várunk titeket, ahol nincs tömegnyomor, hanem mindenki kényelmesen elfér.

MERT

Nálunk nem unatkozhattok. A gyermekeknek és neked is fontos a változatosság. Ezért minden héten valamilyen új felfedeznivalóval várunk titeket.

MERT

Szeretünk sokat adni. Nálunk minden foglalkozásunk után Mondókakártyát kaptok ajándékba. Ezeket a buszon, az orvosnál, bárhol közösen dúdolhatjátok, sőt akár a következő MaszatVilág bérletet is kedvezményesen vásárolhatjátok meg!:)

A te kényelmed érdekében sütiket használunk az oldalunkon, amelynek segítségével a jövőben még jobban tudunk kiszolgálni Téged!

Kérlek erősítsd meg, hogy engedélyezed a sütik használatát. Természetesen úgy is dönthetsz, hogy nem engedélyezed, de akkor nem biztos, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni az igényeidet!