Szakmai és cuki tartalmak a Facebookon és az Instán!❤ 

Kövess minket, és ne maradj le semmiről!:-)
Szakmai és cuki tartalmak mindenütt!
  /  MaszatNyuszi

MaszatNyuszi

Alapadatok:

Név: MaszatNyuszi
Született: Budapesten, 2016.10.25-én
Anyukája: Zsófi
Apukája: Szabi

Kedvenc étele: a répa
Kedvenc desszertje: a répatorta
Kedvenc hobbija: a répaültetés

 

Ő az a nyuszi, akiről mindenki beszél. Azok a gyermekek, akik legalább egyszer ellátogattak hozzánk, biztosan megjegyzik, a rendszeresen visszajárók pedig már le is pacsiznak vele, vagy boldogan ölelgetik. És ez is volt a célunk vele.

Ő azért született, hogy kapcsolatot teremtsen a picikkel, akik így szinte azonnal egy biztos ponthoz tudnak kötődni. Hiszen senki sem várhatja el egy pici gyermektől, hogy az első alkalommal a bizalmába fogadja a többieket vagy éppen a foglalkozás vezetőjét, azaz minket.😊Ez még a felnőtteknek sem megy.

Viszont Maszat nagyon hasonlít azokra a kedves kabalákra, amelyeket otthon szorongatnak a kicsik, így számukra ő az első perctől kezdve kedves lehet.

Természetesen a foglalkozásokat is köré építjük, így teremtve meg azt a harmonikus légkört, amely az alapja a MaszatVilág sikerességének.

Persze számítottunk MaszatNyuszi népszerűségére, de a valóság minden képzeletünket felülmúlja. Olyan kapoccsá vált köztünk és a hozzánk járó családok között, hogy nem egyszer kaptunk olyan kérdést, hogy nem lehetne e megvásárolni őt. 

MaszatNyuszi viszont egy és megismételhetetlen, ezért most és a jövőben sem lesz megvásárolható, viszont a foglalkozásainkon bármikor találkozhattok vele! 😊

MaszatVilág MaszatNyuszija

A te kényelmed érdekében sütiket használunk az oldalunkon, amelynek segítségével a jövőben még jobban tudunk kiszolgálni Téged!

Kérlek erősítsd meg, hogy engedélyezed a sütik használatát. Természetesen úgy is dönthetsz, hogy nem engedélyezed, de akkor nem biztos, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni az igényeidet!