Szakmai és cuki tartalmak a Facebookon és az Instán!❤ 

Kövess minket, és ne maradj le semmiről!:-)
Szakmai és cuki tartalmak mindenütt!
  /  MiniOVIS – 2 év +
maszatvilág, foglalkozás, baba, mama

DUNAKESZI- LOLLIPOP

A hatalmas igényre és a kérésetekre való tekintettel Dunakeszin elindítjuk a délutáni MiniOVIS (2 év +) MaszatVilágot! Minden hónap 1., 2., és 3. szerdáján 16:30-tól várunk benneteket. A MiniOVIS alkalmakon a gyerekek még a szüleikkel együtt vehetnek majd részt. A különbség a kipróbált technikákban, a játékok nehézségi szintjében és az idõpontban (délután) lesz az elõzõekhez képest. A MiniOVIS alkalmak célja, hogy a már bölcsibe/oviba járó kicsik továbbra is tudjanak hozzánk csatlakozni , valamint a közösségbe szokás megkönnyítése. (így abban az esetben is várunk, ha még nem vagytok bölcsisek/ovisok)

– 2 és 3,5 éves kor között

– 50 perces alkalmak

– hetente változó témával

– mondókákkal, dalokkal

– bábjátékkal, vetítéssel, drámaelemekkel- épp a téma szerint

– közös alkotás anyával

– izgalmas technikák, kísérletezés, MiniOvisoknak való kézmûves technikák

– anyanyelvi fejlesztés, rövid versek

– Montessori típusú fejlesztõ játékokkal

2120 Dunakeszi, Szabadka utca 24/b

A foglalkozásainkat a hónap 1., 2., és 3. szerdáján 16:30-tól. A részvétel előzetes jelentkezéshez (info@maszatvilag.hu) kötött. 

A MaszatVilág baba-mama foglalkozások továbbra is bérlettel látogathatóak. Amennyiben még sosem jártatok nálunk, akkor első alkalommal bérletváltási kötelezettség nélkül, napijeggyel is részt vehettek. A napijegy ára 2500 Ft. 

Bérletes konstrukciók:

6 alkalmas bérlet: 15.000 Ft (2 “igazolt” hiányzás fér bele)
12 alkalmas bérlet: 30.000 Ft (4 “igazolt” hiányzás fér bele)

Amennyiben a 12 alkalmas bérletet választjátok, a bérlet mellé AJÁNDÉKKÉNT adjuk a 2990 Ft értékű, az évszak szerint épp aktuális MaszatVilág mondókás kötetünket!

Testvérkedvezmény: 10%

A hiányzásokról:

Eddig hét/hónap idõtartamra adtuk ki a bérleteket, amelyet Nektek nehéz volt fejben tartani, hogy meddig érvényes stb. + ha közbejött 1-1 ünnep, ilyesmi, akkor is bonyolódott a dolog.
Így azt találtuk ki, hogy a 4 évadban megváltott bérletet nem hét/hónap idõtartamra adjuk ki, hanem az alábbiak szerint:

6 alkalmas bérletbe 2 “igazolt” hiányzás fér bele
12 alkalmas bérletbe 4 “igazolt” hiányzás fér bele

Mit is jelent ez?

Ha a foglalkozás napjának reggelén 7 óráig lemondjátok az adott napi alkalmat, akkor 2 illetve 4 ilyen lemondást térítésmentesen el tudunk fogadni, azaz 2 illetve 4 alkalmat az adott bérlettõl függõen nem kell kifizetni akkor sem, ha nem tudtok jönni aznap és le is mondjátok.

!Fontos azonban, ahogy eddig is, hogy mondjátok le az alkalmat ha nem jöttök! 

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 6 alkalom alatt (ahol minden héten találkozunk) 2-szer is lehettek betegek/utazhattok el vagy mehettek orvoshoz. Tehát díjmentesen +2 alkalommal meghosszabbítjuk a bérleteteket, ha betegek vagytok. 

Amennyiben most jönnétek először, akkor az info@maszatvilag.hu e-mail címre írd meg nekünk kérlek, hogy pontosan melyik foglalkozásról van szó (helyszín, időpont) és azt, hogy hány gyermekkel érkezel. Ez nagyban meggyorsítja az e-mailek feldolgozását. Köszönjük! 🙂

Magatokat és az alkotó kedveteket! 🙂 És egy olyan váltóruhát, amit nem sajnáltok és egy kényelmes váltócipőt.

MaszatVilág - Lollipop
maszatvilág, foglalkozás, baba, mama

  Az 50 perces MaszatVilág foglalkozások 3 részből állnak:

  I. RÁHANGOLÓDÁS – mondókázás, éneklés, közös és hangulatteremtő, kapcsolaterősítő ölbeli játékok, ujjszámolás

  II. ALKOTÁS – kizárólag bababarát eszközök és alapanyagok felhasználásával, a korosztály igényeit  maximálisan figyelembe véve, minden héten új témakört dolgozunk fel

  III. LEVEZETÉS – fejlesztő játékok, játék a színes ejtőernyővel, szabad játék és egymással való játékos ismerkedés

Nektek való?  

✅ Foglalkozásaink kis létszámú csoportokban zajlanak, így szeretetteljes és biztonságos lehetőséget és környezetet tudunk teremteni a babák számára a szocializációra.

✅ Olyan szakember „keze alatt” kapcsolódhattok ki, aki közben folyamatosan figyel rátok, és segít ha elakadnátok.

✅ Olyan technikákat tanulhattok, amelyeket azután bármikor és bárhol alkalmazhattok.

✅ Szuper közösségnek lehettek a részei. Nálunk már számos hosszan tartó baba- és mamabarátság született.

✅ A bérlettel rendelkező rendszeres látogatóinkkal a  MaszatVilág zárt közösségünkben a foglalkozások között is  folyamatosan kapcsolatban vagyunk.

 

Mit gondolnak rólunk az anyukák?


"Laurát megdicsérte az óvónéni, hogy kiscsoportos létére nagyon ügyesen fest. Úgy örülünk, hogy jártunk hozzátok, és hogy vagytok a gyerekeknek! Olyan ügyesek lesznek és magabiztosak, ha engedjük őket és megtanítjuk nekik ezt. Szuper amit csináltok!"
Maszatvilág, baba, mama, foglalkozás, kreatív, alkotás, fejlesztés
Nikolett
budafoki anyukaA szerdai MaszatVilág a hét fénypontja nálunk!

Maszatvilág, baba, mama, foglalkozás, kreatív, alkotás, fejlesztés
Anikó
dunakeszi anyuka

KÉPEK A FOGLALKOZÁSRÓL

maszatvilág, foglalkozás, baba, mama

Már követsz minket? Csak egy kattintás, és többé semmiről sem maradsz le!

... És végül a MMM...amely miatt mások vagyunk!

MERT

Értetek csináljuk. Nekünk az a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Ezért olyan helyszíneket választunk, ahol ez biztosítható, és olyan méretű csoportokban várunk titeket, ahol nincs tömegnyomor, hanem mindenki kényelmesen elfér.

MERT

Nálunk nem unatkozhattok. A gyermekeknek és neked is fontos a változatosság. Ezért minden héten valamilyen új felfedeznivalóval várunk titeket.

MERT

Szeretünk sokat adni. Nálunk minden foglalkozásunk után Mondókakártyát kaptok ajándékba. Ezeket a buszon, az orvosnál, bárhol közösen dúdolhatjátok, sőt akár a következő MaszatVilág bérletet is kedvezményesen vásárolhatjátok meg!:)

A te kényelmed érdekében sütiket használunk az oldalunkon, amelynek segítségével a jövőben még jobban tudunk kiszolgálni Téged!

Kérlek erősítsd meg, hogy engedélyezed a sütik használatát. Természetesen úgy is dönthetsz, hogy nem engedélyezed, de akkor nem biztos, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni az igényeidet!