Szakmai és cuki tartalmak a Facebookon és az Instán!❤ 

Kövess minket, és ne maradj le semmiről!:-)
Szakmai és cuki tartalmak mindenütt!
  /  OVIS – 3,5 év +
maszatvilág, foglalkozás, baba, mama

DUNAKESZI- LOLLIPOP

A hatalmas igényre és a kérésetekre való tekintettel Dunakeszin elindítjuk a délutáni OVIS (3,5 év +) MaszatVilágot! Minden szerdán 17:30-tól várunk benneteket. Az OVIS alkalmakon a gyerekek már egyedül vesznek részt, és egy állandó csoporttal fogunk együtt dolgozni. Ez azt jelenti, hogy a csoporthoz október közepéig várunk jelentkezõket és onnantól kezdve, júniusig a csoport zárttá válik. Ez a zárt keret fogja megadni a gyerekeknek azt a nyugalmat és biztonságot, amiben gördülékenyen tudunk haladni, ügyesíteni tudják magukat anélkül, hogy késõbb aggódni kellene azon, hogy vajon éretté válnak-e az iskolára, hogyan fogják majd venni az akadályokat?
Hiszen kialakul itt egy olyan kis csapat, akik együtt tudnak majd mûködni, egymást megvárni, meghallgatni és minden olyan készségük és képességük fejlõdik ebben a kiscsoportos közegben, ami ahhoz szükséges, hogy ügyes iskolásokká váljanak

Nem fogunk erõszakkal, asztalhoz kötözve ismereteket pumpálni a gyerekek fejébe, hanem végig játékosan, de a célra törekedve dolgozunk majd.

– 3,5 éves kortól
– 60 perc idõtartamú lesz 1-1 alkalom
– hetente változó témával, de havi projektekben fogunk haladni
– itt már egyedül vesznek részt a gyerekek, anya nélkül
– mondókákkal, dalokkal, versekkel, drámajátékkal, mesedramatizálással kezdjük a foglalkozásokat
– minden alkalom elején lesz egy nagymozgásos felvezetés
– itt a gyerekek egyedül alkothatnak, kísérletezhetnek majd, természetesen segítség mellett – kipróbálunk “nagyoknak való” technikákat is
– Montessori típusú fejlesztõ játékokkal fejezzük be az alkalmakat
– állandó csoporttal dolgozunk, maximum 6 fõvel
– mindig vihettek haza magatokkal egy kis házi feladatot is 🙂

2120 Dunakeszi, Szabadka utca 24/b

A foglalkozásainkat minden szerdán 17:30-tól tartjuk. A részvétel előzetes jelentkezéshez (info@maszatvilag.hu) kötött. 

A MaszatVilág OVIS foglalkozások továbbra is bérlettel látogathatóak. Amennyiben még sosem jártatok nálunk, akkor első alkalommal bérletváltási kötelezettség nélkül, napijeggyel is részt vehettek. A napijegy ára 2800 Ft.

Becsatlakozni várhatóan csak október közepéig tudtok, utána a csoport zárttá válik!
Az ovis foglalkozások egy hosszabb távú elköteleződést jelentenek a család életében, így ha tetszenek gyermekednek az alkalmaink, akkor minden héten számítunk Rátok, egészen május végéig. 🙂

Bérletes konstrukciók:

  • 4 alkalmas bérlet: 11.200 Ft (1 “igazolt” hiányzás fér bele)
  • 8 alkalmas bérlet: 22.400 Ft (2 “igazolt” hiányzás fér bele)
  • 12 alkalmas bérlet: 33.600 Ft (3 “igazolt” hiányzás fér bele)

Amennyiben a 12 alkalmas bérletet választjátok, a bérlet mellé AJÁNDÉKKÉNT adjuk a 3990 Ft értékű, az évszak szerint épp aktuális MaszatVilág gyurmázólap-készletünket!

Testvérkedvezmény: 10%

A hiányzásokról:

4 alkalmas bérletbe 1 “igazolt” hiányzás fér bele
8 alkalmas bérletbe 2 “igazolt” hiányzás fér bele
12 alkalmas bérletbe 3 “igazolt” hiányzás fér bele

Mit is jelent ez?

Ha a foglalkozás napjának reggelén 7 óráig lemondjátok az adott napi alkalmat, akkor 1,2 illetve 3 ilyen lemondást térítésmentesen el tudunk fogadni, azaz 1,2 illetve 3 alkalmat az adott bérlettõl függõen nem kell kifizetni akkor sem, ha nem tudtok jönni aznap és le is mondjátok. 
!Fontos azonban, ahogy eddig is, hogy mondjátok le az alkalmat ha nem jöttök! Mert ha nem mondjátok le, akkor az olyan, mintha részt vettetek volna az alkalmon.
Ha 1,2-nél illetve 3-nál többet hiányoztok, az már levonásra kerül a bérletbõl.
A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy 4 alkalom alatt (ahol minden héten találkozunk) 1-szer lehettek betegek/utazhattok el vagy mehettek orvoshoz. Tehát díjmentesen +1,2 vagy 3 alkalommal meghosszabbítjuk a bérleteteket, ha betegek vagytok.

Amennyiben most jönnétek először, akkor az info@maszatvilag.hu e-mail címre írd meg nekünk kérlek, hogy pontosan melyik foglalkozásról van szó (helyszín, időpont) és azt, hogy hány gyermekkel érkezel. Ez nagyban meggyorsítja az e-mailek feldolgozását. Köszönjük! 🙂

Magatokat és az alkotó kedveteket! 🙂 És egy olyan váltóruhát, amit nem sajnáltok és egy kényelmes váltócipőt.

MaszatVilág - Lollipop
maszatvilág, foglalkozás, baba, mama

A 60 perces MaszatVilág OVIS foglalkozások 3 részből állnak:

  1. RÁHANGOLÓDÁS – csapatépítő és kooperációs játékok, témára hangoló felszabadító mozgásos elemek, sok beszélgetés, témához kapcsolódó motiváló gyakorlatok
  2. ALKOTÁS – kizárólag gyermekbarát eszközök és alapanyagok felhasználásával, a korosztály igényeit maximálisan figyelembe véve, minden héten új témakört dolgozunk fel a projektmódszerre építve

  III. LEVEZETÉS – fejlesztő játékok az ujjacskák ügyesítéséért, a tiszta beszédért és a szoros kapcsolatokért, valamint egy kis szabad játék

Nektek való?  

✅ Foglalkozásaink kis létszámú csoportokban zajlanak, így szeretetteljes és biztonságos lehetőséget és környezetet tudunk teremteni a babák számára a szocializációra.

✅ Olyan szakember „keze alatt” kapcsolódhattok ki, aki közben folyamatosan figyel rátok, és segít ha elakadnátok.

✅ Olyan technikákat tanulhattok, amelyeket azután bármikor és bárhol alkalmazhattok.

✅ Szuper közösségnek lehettek a részei. Nálunk már számos hosszan tartó baba- és mamabarátság született.

✅ A bérlettel rendelkező rendszeres látogatóinkkal a  MaszatVilág zárt közösségünkben a foglalkozások között is  folyamatosan kapcsolatban vagyunk.

 

Mit gondolnak rólunk az anyukák?

„Sziasztok! Gondoltam megosztom veletek Beni reggeli gondolatait. Oviba menet kérdezte, hogy mikor megyünk MaszatVilágra. Mondom neki, hogy jövő héten kedden. Erre: az nem jó. Én mindennap szeretnék Maszatra menni. Nagyon jól érzem magam ott! – Egy varázslat folyik nálatok, az biztos! :D”
Maszatvilág, baba, mama, foglalkozás, kreatív, alkotás, fejlesztés
Janka
13. kerületi anyuka
"

"Mindent köszönünk. Külön öröm a számomra, hogy vannak még ilyen gyerekszerető, elhivatott pedagógusok a mai világban."
Maszatvilág, baba, mama, foglalkozás, kreatív, alkotás, fejlesztés
Zsuzsi
érdi anyuka

KÉPEK A FOGLALKOZÁSRÓL

maszatvilág, foglalkozás, baba, mama

Már követsz minket? Csak egy kattintás, és többé semmiről sem maradsz le!

... És végül a MMM...amely miatt mások vagyunk!

MERT

Értetek csináljuk. Nekünk az a legfontosabb, hogy ti jól érezzétek magatokat.

Ezért olyan helyszíneket választunk, ahol ez biztosítható, és olyan méretű csoportokban várunk titeket, ahol nincs tömegnyomor, hanem mindenki kényelmesen elfér.

MERT

Nálunk nem unatkozhattok. A gyermekeknek és neked is fontos a változatosság. Ezért minden héten valamilyen új felfedeznivalóval várunk titeket.

MERT

Szeretünk sokat adni. Nálunk minden foglalkozásunk után Mondókakártyát kaptok ajándékba. Ezeket a buszon, az orvosnál, bárhol közösen dúdolhatjátok, sőt akár a következő MaszatVilág bérletet is kedvezményesen vásárolhatjátok meg!:)

A te kényelmed érdekében sütiket használunk az oldalunkon, amelynek segítségével a jövőben még jobban tudunk kiszolgálni Téged!

Kérlek erősítsd meg, hogy engedélyezed a sütik használatát. Természetesen úgy is dönthetsz, hogy nem engedélyezed, de akkor nem biztos, hogy maximálisan ki tudjuk szolgálni az igényeidet!